op

Kollega netværk

ForsideIntroduktionIndledningForordIndholdDownload

                  Find dine gamle kolleger fra FLV Signaltjeneste  
 

 

 

Læs om baggrunden

 

 

 

 Læs FTKSIG
tjenestestedsblad
KOM-Posten
1992-2001


se personliste for
FSN KAR SIG

 

Mellerup, Freksen, Uller Olsen og Rosenqvist til mit 40-års jubilæum i 1998

Få info om nye indlæg lagt direkte ind på din egen nyhedskanal:


Højreklik på ikonet, 'kopier genvej' og sæt adressen ind I din RSS reader.

Har du ikke en RSS reader, kan du få en gratis her: 

 

 

 

Hvordan gør du?

 

Se navnelisten

 

Gå til forum, læs indlæg og skriv måske selv en hilsen?

Reunion 2010

...blev afholdt den 2. oktober på FSNKAR. Se mere om reunion, programmet og dem, der deltog:  kopi af blog og de korte  levnedsbeskrivelser, som blev registreret på samm blog.

Billeder fra reunion kan du se her
 

 

Signal Reunion 2008, den 2. i rækken, blev afholdt den 25. oktober 2008 på Karup. Det var et fint arrangement, hvor 53 nuværende og tidligere 29-folk mødtes til en hyggelig dag. For dem, der ønskede det, var der fra kl. 14 rundvisning på flyvestationen, og som jeg har fået det fortalt, var det en vel tilrettelagt tur med dygtige rundvisere og fortællere.
Aftenarrangementet var meget fint koblet på Propelmessens egen fest, så der var et rigtig godt 5-mands orkester, som underholdte og spillede til dans. Det havde selvfølgelig ikke været muligt, hvis vi selv skulle have betalt for det også.
Forhåbentlig er der flere deltagere, som vil skrive om arrangementet i Forum eller sende mig indlæg m.m. til siden "Husker du?"
pin01d.gifSe billeder fra reunion på siden Husker du
pin01c.gifSe annoncen i CS bladet
pin01f.gifSe annoncen i HOD bladet
pin01d.gifSe
annoncen i Flyvevåbnet bladet

Hold øje med nyheder - måske ved at tilmelde dig > >

HER kan du se, hvem der var tilmeldt
Det var dejligt at se, at der kom gamle bekendte fra hele landet:
Oslo, Skagen, Grenå, Vojens, Faaborg, Vordingborg, Ølstykke, Hundested, Dragør... og mange andre steder.

OG - så er siden Husker du stadig åben for dine bidrag - kom så med dem!

 

Flyvestation Karup har afholdt sin første "nostalgidag" den 27.9.2008. I 2010 afholdt vi vores Signal Reunion samme dag og i samarbejde med flyvestatioenes 'Nostalgidag.
Igen i september 2012 er der planlagt en nostalgidag. Mere kan ses
her

Du kan stadig nå at blive signalmand i Flyvevåbnet > > her
 

Har du..
..gamle billeder, en god historie..
eller en erindring, en oplevelse, som du vil dele med vi andre?

Gå til
 Husker du?
og skriv, læs din og andres beretning

 Signal-reunion.. afholdt den 4.11.2006
   pin01c.gif Se annoncen i bladet "Flyvevåbnet" Okt-udgave (s. 15)
     pin01f.gif Tilsagn fra Carsten Pedersen om næste reunion 
    
     Billeder fra festen kan du finde på siden
"Husker du"

Reunion telegrafisthold 1958
Er det muligt ? Læs mere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google hits 20.05.2006:
"Flyvevåbnets Signaltjeneste" 1130
"Fra morsenøgle til datanet" 997

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

I mine samtaler

I mine samtaler med nuværende og tidligere kolleger indenfor Flyvevåbnets Signaltjeneste, er tanken om en eller anden form for kontakt imellem kollegaer i faget af og til blevet nævnt. Også for mig har det været en tanke, som jævnlig er dukket op som en naturlig fortsættelse af de kontakter, jeg havde i forbindelse med bogens tilblivelse.

Et par gange har jeg været tæt på at forsøge mig med forskellige tiltag i den retning. Under det seneste "åbent hus" arrangement i Flyvertaktisk Kommando, kort før jeg blev pensioneret, hvor vi forventede besøg af en del tidligere signalfolk, var der opsat en kontaktliste over alle de signalfolk, som jeg havde navnet på, så besøgende kunne lede efter bekendte. Jeg har også et par gange talt med andre om at lave en reunion-dag, som eskadriller og andre tjenestesteder jævnligt gennemfører, men tidsmæssige og andre praktiske årsager har gjort, at det kun er blevet ved tanken.

 arrow4_u.gif

 

Jeg startede hjemmesiden her i 2003, fordi jeg af og til fik en henvendelse om bogen fra tidligere kolleger, som ad sære omveje havde hørt om bogen. Jeg har desværre ikke kunnet imødekomme deres ønske om at købe bogen, for den er forlængst er udsolgt. I stedet har jeg så lavet denne hjemmeside og tilbyder, at man her kan læse eller downloade bogen.

Jeg har naturligvis også tænkt på, om dette site om bogen måske også kunne bruges som mødested for fagets folk. Det er med det i tankerne, at jeg nu her i 2005 har fundet tid til at udbygge hjemmesiden, så du her kan finde navne på de signalfolk, som jeg i tidens løb er kommet i besiddelse af.

Ved starten er der næsten 600 navne, og selvom det er mange, er det naturligvis slet ikke i nærheden af det samlede antal, og iøvrigt er der I de fleste tilfælde tale om personer, der har relation til Signalcenter Karup. Men det er da begyndelse. Desværre må vi nok også se i øjnene, at ikke alle, der er nævnt med navn, fortsat er iblandt os. Det håber jeg ikke, at nogen vil føle sig stødt over.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Sådan gør du:

Hvis dette kollega netværk skal kunne bruges til noget, så er det jo ikke nok med en navneliste, og ovenikøbet en ufuldstændig liste. Derfor opfordrer jeg alle, der læser dette, og som vil være med til at gøre dette brugbart for dig og for alle andre, om at gøre følgende:

 

   Send din e-mail adresse til mig så vil jeg sætte den på listen, så du kan kontaktes af andre.

        Hvis du er interesseret i, at også din postadresse og måske nogle andre korte informationer eller nogle få ord om dig selv, tilføjes listen  -  så send også disse data til mig. Hvis du har en hjemmeside, så vil du måske også sende linken til den.

   Hvis dit navn ikke er på listen, så giv mig besked pr. e-mail eller telefon 86 66 23 85.

   Hvis du kender signalfolk, der ikke er med på listen, så send mig også deres navn og evt. e-mail.

   Du kan læse indlæg fra kolleger i det fælles forum med navnet "Flyvevåbnets Signaltjeneste" og her kan du uden besvær selv skrive om alt, hvad du har lyst til. Der er frit slag:

   Hvordan var din tid i FLV Signaltjeneste?     Hvad har du lavet siden?    Har du nogen forbindelse med andre kolleger?    Søger du efter nogen?    Kunne du tænke dig at arrange en reunion for dit gamle hold?    Hvad mener du om udviklingen i faget?

 

 Jeg håber, der er nogen blandt den store flok af tidligere og nuværende signalfolk, der kan finde anvendelse for disse sider. Det skulle glæde mig.

arrow4_u.gif